SA UBA U NJUKASL? Prilika jedinstva za istorijski transfer, štoper koga porede sa Vidićem ide u Premijer ligu

S. R.

27. 06. 2024. u 22:08

POTENCIJALNO spektakuralni transfer Jedinstva iz Uba.

СА УБА У ЊУКАСЛ? Прилика јединства за историјски трансфер, штопер кога пореде са Видићем иде у Премијер лигу

FOTO: A. Ilić

Talentovani srpski štoper Miodrag Pivaš trebalo bi da pređe u Njukasl!

Vest su objavili mediji sa Ostrva, pošto je 19-godišnji štoper uslikan ispred Sent Džejms Parka. Čuveni srpski vezista i prvi čovek kluba Nemanja Matić je jednom prilikom pohvalio mladog reprezentativca Srbije i uporedio ga sa Nemanjom Vidićem i Branislavom Ivanovićem, koji su ostavili dubok trag u Premijer ligi igrajući za Mančester Junajted, odnosno Čelsi.

Pivaš koji je rođen u Novom Sadu odigrao je 35 utakmica u svim takmičenjima prošle sezone i postigao jedan gol, od čega je 25 nastupa zabeležio u Prvoj ligi Srbije.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)