''DOK NE OSVOJIM TITULU...!'' Alvaro Morata sa EURO 2024 poslao poruku navijačima Atletiko Madrida

Filip Milošević

02. 07. 2024. u 23:45

Fudbaler Atletika i kapiten španske reprezentacije Alvaro Morata najavio je da će i naredne sezone igrati za madridski klub, prenose danas španski mediji.

ДОК НЕ ОСВОЈИМ ТИТУЛУ...! Алваро Мората са ЕУРО 2024 послао поруку навијачима Атлетико Мадрида

Foto: AP

Morata (31) ima ugovor sa Atletikom do 30. juna 2026. godine, ali su pojedini mediji objavili da bi španski fudbaler karijeru mogao da nastavi u Saudijskoj Arabiji.

- Ne mogu da zamislim kako je osvojiti titule u ovom dresu i ne odlazim dok to ne uradim - objavio je Morata na svom Instagram nalogu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Morata je prošle sezone odigrao 48 mečeva za Atletiko u svim takmičenjima i postigao je 21 gol. On je pored Atletika igrao za Juventus, Čelsi i Real.

Morata se trenutno sa reprezentacijom Španije priprema za meč četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv Nemačke. Ovaj duel je na programu petog jula u Štutgartu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!