ZVEZDA DOBILA POJAČANJE NA BITNOJ POZICIJI: Stevan Mojsilović se vratio na "Marakanu"

Novosti online

04. 07. 2024. u 13:39

Omladinska škola OFK Beograda, uporedo sa progresom prvog tima, doživela je potpunu ekspanziju i selekcije su se podigle na ozbiljan nivo, a mladi fudbaleri zavidnog potencijala sve više gravitiraju ka stadionu na Staroj Karaburmi.

ЗВЕЗДА ДОБИЛА ПОЈАЧАЊЕ НА БИТНОЈ ПОЗИЦИЈИ: Стеван Мојсиловић се вратио на Маракану

FOTO: Privatna arhiva

Stevan Mojsilović dao je pun doprinos oživljenju juniorskog pogona „romantičara“ kao direktor Omladinske škole kluba kraj  Bogoslovije. U svojoj karijeri, Mojsilović je bio i šef stručnog štaba mnogih ekipa, kao i sportski direktor, a sada pred sobom ima novi profesionalni izazov. Direktor skauting službe Omladinske škole Crvene zvezde biće upravo Stevan Mojsilović.  

- Ispred mene je veliki zadatak, koji me iskreno raduje i želim da kroz svoj rad i angažovanje opravdam ukazano poverenje mog kluba iz Ljutice Bogdana. Prepun sam energije i željan rada da kroz jedan ozbiljno definisan sistem pokrijemo čitav region i najtalentovanijoj deci usmerimo fudbalski kompas ka stadionu “Rajko Mitić” – prve su impresije Stevana Mojsilovića, nakon imenovanja na poziciju rukovodica skauting službe Omladinske škole Crvene zvezde.  

FOTO: Privatna arhiva

Crvena zvezda se ostvarenjima i osvojenim trofejima profilisala u klub sa najvećim autoritetom i poštovanjem na čitavom Balkanu. Ništa manji nisu ni zahtevi na polju pronalaženju novih talenata koji sutra treba da imaju zapaženu ulogu u seniorskom sastavu.  

- Crvena zvezda je fudbalski gigant, ne samo na našim prostorima, već na svim meridijanima gde se igra fudbal. Znam koliki me kompleksan zadatak očekuje i spreman sam da ga realizujem. Cilj mi je da svako talentovano dete ispratimo i napravimo adekvatnu procenu da ako ima potencijal prema zahtevima današnjeg fudbala, bude deo Crvene zvezde, gde će se nadograditi i imati šansnu da se izgradi u igrača vrednog prvog tima “crveno-belih” – rekao je Stevan Mojsilović, po imenovanju na novu funkciju.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima