LEO, PA NE TAKO! Mesi se propisno obrukao, srećom po Argentinu, ima baš "ludog golmana"

Novosti online

05. 07. 2024. u 08:56

Argentina se plasirala u polufinale Kopa Amerike. Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisali su Kolumbiju, a umalo je u velikog tragičara na meču izrastao ni manje ni više nego Lionel Mesi.

ЛЕО, ПА НЕ ТАКО! Меси се прописно обрукао, срећом по Аргентину, има баш лудог голмана

FOTO: EPA

Mogli su "gaučosi" da prođu dalje u regularnom toku. Vodili su od 35. minuta golom Lisandra Martineza. Uspeli su, međutim, Kolumbijci da poravnaju rezultat preko Kevina Rodrigeza, a to je dovelo do penal serije, a tamo... 

Mesi je promašio prvi penal, ali srećom kraj sebe ima "ludog golmana". Emilijan Martinez je odbranio dva udarca sa "bele tačke" Meni i Mindi, tako da je Argentina na kraju dobila s 4:2 u penal-seriji. Na sve to, Martinez je imao sreće da i u regularnom delu utakmice Kolumbija pogodi stativu iz penala.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Na ovaj način, Argentina je obezbedila polufinale u Nju Džerziju koje će igrati protiv boljeg iz duela Venecuele i Kanade. Ipak, sada će im već biti potreban pravi Lionel Mesi, pošto je povređen došao na turnir u Americi i deluje da nije u formi.

Na turniru za sada ima tek jednu asistenciju, pa koliko god da je "vukao" svoju ekipu na prethodnom Svetskom prvenstvu u Kataru, deluje da sada oni vuku njega, nadajući se da će u odlučujućim utakmicama biti onaj pravi i da će još jednom uspeti da podigne pehar sa Argentinom.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MA, NE MOŽETE MI NIŠTA! Novak Đoković isprozivao bahate Engleze kao nikada u životu!