"NEĆEMO ODUSTATI OD NAŠIH CILJEVA, BIĆEMO SVE BOLJI": Milojević zadovoljan atmosferom u timu

Novosti online

05. 07. 2024. u 15:04

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Soči s rezultatom 2:0, u okviru prvog kola prijateljskog turnira u Sankt Peterburgu.

НЕЋЕМО ОДУСТАТИ ОД НАШИХ ЦИЉЕВА, БИЋЕМО СВЕ БОЉИ: Милојевић задовољан атмосфером у тиму

FOTO: FK Crvena zvezda

- Bila je jedna dobra provera za nas, u svakom slučaju još smo u fazi priprema i dalje su teške noge. Imamo dosta mladih igrača koji se polako integrišu u sistem, sve u svemu bilo je dosta dobro. Ima naravno još stvari koje bi trebalo da ispravimo, očekuje nas dosta posla, ali zadovoljan sam igrom – započeo je Milojević, kako piše na sajtu kluba.

Trener crveno-belih imao je reči hvale za odnos igrača prema obavezama i klubu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Sigurno je da nismo još spremni, dosta igrača je imalo produžen odmor. Polako nam se priključuju fudbaleri koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza. Moram zaista sve da ih pohvalim, vredni su, ćute i rade, znaju koji su im zahtevi. Imamo svakako još dosta prostora da napredujemo i sa druge strane da se pripremimo što na fizičkom planu, tako i na taktičkom - rekao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mogao bi se trener Milojević pohvaliti i dobrom atmosferom u timu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Mi smo jedna familija, kada je u porodici sve u redu, lakše je da radite. Dolaziće i teški trenuci kada ćemo morati da ih prevaziđemo, ali je za sada sve u najboljem redu, nadam se da će tako biti do samog kraja - rekao je Milojević.

Nije važan rezultat, cilj je da fudbaleri spremni dočekaju početak prvenstva.

- Mi nećemo odstupati od našeg rada i cilja, nama je fokus na prvenstvu i izazovima koji nas očekuju u šampionatu. Ovo su pripremne utakmice, svakako je kada igrate u Crvenoj zvezdi bitan rezultat, ali to nije primarno u ovom trenutku. U pitanju su jake i teške provere, koje možemo da analiziramo i da prokomentarišemo sa igračima, u svakom slučaju znamo šta treba da radimo. Za tri dana je utakmica sa Zenitom, ali nećemo odstupati od našeg sistema rada kao i do sada – rekao je Milojević.

BONUS VIDEO Himna Srbije i Rusije na meču Soči - Crvena zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MA, NE MOŽETE MI NIŠTA! Novak Đoković isprozivao bahate Engleze kao nikada u životu!