PO JUTRU SE DAN POZNAJE: Sin legendarnog srpskog fudbalera postigao gol na debiju za Zvezdu, pa oduševio "delije"

Novosti online

05. 07. 2024. u 15:08

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Sočija s rezultatom 2:0, a svoj prvi gol u crveno-belom dresu postigao je i mladi Lazar Jovanović, koji je tim povodom i govorio za klupski sajt.

ПО ЈУТРУ СЕ ДАН ПОЗНАЈЕ: Син легендарног српског фудбалера постигао гол на дебију за Звезду, па одушевио делије

FOTO: FK Crvena zvezda

Briljirao je Lazar Jovanović u pobedi Crvene zvezde nad Sočijem u prvom pripremnom duelu u Rusiji, te upisao prvenac u crveno-belom dresu.

 - Nadam se da je ovo moj prvi od mnogobrojnih golova u Crvenoj zvezdi. Trudiću se da ispunjavam sve zahteve šefa - Vladana Milojevića i da radim što više na sebi, kako bih napredovao. Što se samog pogotka tiče, fudbal je živa stvar, to su sve situacije i momenti u kojima se igrači nađu, najbitnije je da ih dobro ispratite, što se meni desilo kada sam se našao na drugoj stativi i sproveo loptu u mrežu, što i nije bilo toliko teško. Moram da naglasim da su me svi saigrači primili u tim fenomenalno, mnoge od njih znam odranije, dok su mi stariji dosta pomogli sa savetima kako da se ponašam i kako da reagujem u određenim situacijama, te mi za sada ide lepo. Otkriću vam da sam se pre dolaska dodatno spremao za pripreme, pa sam ih maksimalno i dočekao, a iako je umor normalan u ovom delu, brzo uspevam da se regenerišem - reči su Lazara Jovanovića.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Crvenu zvezdu očekuje nastavak mečeva u Rusiji, a sledeći je na programu kroz tri dana protiv ekipe Zenita.

BONUS VIDEO: Himna Srbije i Rusije na meču Soči - Crvena zvezda

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MA, NE MOŽETE MI NIŠTA! Novak Đoković isprozivao bahate Engleze kao nikada u životu!