OVO ĆE SE SVIDETI NAVIJAČIMA VOJVODINE: NJihov rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope neočekivano izgubio prvi pripremni meč

Filip Milošević

05. 07. 2024. u 19:21

Fudbaleri Ajaksa, rivali Vojvodine u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, poraženi su rezultatom 0:1 od Cvolea u prvom pripremnom meču za novu sezonu, u prvoj utakmici koju je sa klupe predvodio novi trener ekipe Frančesko Farioli.

ОВО ЋЕ СЕ СВИДЕТИ НАВИЈАЧИМА ВОЈВОДИНЕ: Њихов ривал у квалификацијама за Лигу Европе неочекивано изгубио први припремни меч

Foto: Logo

Italijanski stručnjak nije imao na raspolaganju najjači tim, jer se još nisu priključili igrači koji su imali obaveze u reprezentacijama - Holanđani Stiven Bergvajn i Brajan Brobi, Hrvati Borna Sosa, Josip Šutalo i argentinski golman Heronimo Rulji. 

Cvole, 12. na tabeli holandskog šampionata iz prethodne sezone, pobedio je "kopljanike" golom Entonija Fontane u 20. minutu. 

Ajaks će 25. jula ugostiti Vojvodinu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, dok će se revanš utakmica igrati sedam dana kasnije na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Do utakmice protiv Vojvodine Ajaks će imati još četiri pripremne utakmice, protiv belgijskog Sent Trojdena, škotskog Rendžersa, Al Vasla iz Emirata i grčkog Olimpijakosa. 

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovog leta pravac na Kipar!