LEGENDA STIŽE U BEOGRAD: Sjajne vesti za navijače FON Banjica i ljubitelje futsala

N. I.

07. 07. 2024. u 22:55

ŠAMPIONI Srbije u futsalu, igrači FON Banjica saznali su na žrebu u sedištu UEFA u Nionu sjajne vesti. Beograđani će biti domaćini "Grupe 6" Lige šampiona koja će biti odigrana na Banjici.

ЛЕГЕНДА СТИЖЕ У БЕОГРАД: Сјајне вести за навијаче ФОН Бањица и љубитеље футсала

Instagram FON Banjica

Nema sumnje da ćemo prisustvovati futsal spektaklu u Beogradu od 22. do 27. oktobra u SC “Voždovac”. FON Banjica je za rivale na turniru dobila Rigu i pobednike preliminarnih runda grupe “D” i “A”. Potencijalni rivali iz grupe “D” su: Tigres Roermond iz Holandije, Jerevan iz Jermenije, Mančester iz Engleske ili Istanvul Sisli iz Turske. Potencijalni rivali iz “A” grupe su: Titograd (Crna Gora), Blu Magik Dablin iz Irske, Foca iz Makedonije ili Rendžers iz Andore.

Zanimljivo je da će publika u beogradu moći da vidi opet najboljeg futsalera na svetu. legendarnog Portugalca Rikardinja koji nastupa za letonskog šampiona Rigu.

Aktuelni šampioni Srbije će, osim uloge domaćina, biti u prilici i da pred svojim navijačima nastupe u najjačem mogućem sastavu. Podsećamo da će za našeg učesnika Lige šampiona u futsalu sledeće sezone nastupati i legendarni Mladen Kocić, kao sjajni golman Miodrag Aksentijević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima