UEFA ODLUČILA: Partizan saznao ko mu sudi u dvomeču sa Dinamom u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Tanjug

10. 07. 2024. u 21:05

EVROPSKA fudbalska unija (UEFA) odredila je Nemca Kristijana Dingerta i Rumuna Marijana Aleksandrua Barbua za sudije mečeva između Partizana i kijevskog Dinama u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

УЕФА ОДЛУЧИЛА: Партизан сазнао ко му суди у двомечу са Динамом у квалификацијама за Лигу шампиона

FOTO: FK Partizan

Kako je saopšteno na sajtu UEFA, prvi meč koji će biti igran u poljskom gradu Lublinu, 23. jula od 20 časova, sudiće Dingert i predvodiće kompletno nemačku četvorku. Njemu će pored aut linija asistirati zemljaci Kristijan Dic i Nikolaj Kimajer. Četvrti sudija biće Florijan Badštubner.

Marijan Aleksandru Barbu biće glavni arbitar revanš meča između Partizana i Dinama koji će se igrati 31. jula od 20 časova na stadionu u Humskoj. Rumunu će svi asistenti biti zemljaci, mahači će biti Mihaj Marica i Imre Laslo Buči, dok će četvrti sudija biti Sebastijan Koltesku.

Podsetimo, pre prve utakmice sa ukrajinskim klubom crno-bele očekuje start nove sezone u Superligi Srbije. Izabranici Aleksandra Stanojevića gostuju Napretku.

BONUS VIDEO: SADA JE SVE JASNO: Evo šta ruski navijači stvarno misle o Kosovu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)