MILOJEVIĆ UZBUĐEN UPRKOS PORAZU: "Jedva čekam da istrčimo na teren u Superligi"

Novosti online

12. 07. 2024. u 20:09

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od argentinskog Taljaresa 1:0, a šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević izneo je utiske ovog meča, ali i najavio početak domaćeg šampionata.

МИЛОЈЕВИЋ УЗБУЂЕН УПРКОС ПОРАЗУ: Једва чекам да истрчимо на терен у Суперлиги

FOTO: FK Crvena zvezda

Rekao je Milojević na početku da su na ovom meču izvukli dosta pouka.

- Iza nas je interesantan meč, s obzirom na činjenicu da smo ga odigrali poslednji dan pred polazak za Beograd. Igrali smo protiv ekipe koja ima apsolutno drugačiji stil igre, dolazi sa drugog kontinenta. U pripremi meča smo očekivali tvrdu igru, jake duele, dosta prekida, međutim ono što je dobro i pozitivno jeste da smo izvukli dosta pouka iz ove utakmice, koje će nam značiti u nastavku. Bez obzira na rezultat, ono što je bitno jeste da sve utakmice koje smo odigrali u Rusiji, mladim igračima mnogo znače, po prvi put se susreću sa takvim intenzitetima, gde moraju brzo da reaguju. Nama će svakako ove utakmice dati punu sliku, a i pre ovog turnira dosta stvari nam je već bilo jasno, tako da hoćemo da napravimo sistem i da zadržimo kontinuitet igre u toku 90 minuta - istakao je Vladan Milojević.

Dotakao se iskusni trener i mladih igrača.

- Oni jako dobro rade. Mislim da Crvena zvezda u ovom trenutku ima dosta mladih igrača i dosta igrača koji su došli takođe, treba se navići na ovaj sistem i igru u Crvenoj zvezdi. Ono što je dobro jeste da imamo i iskusnije fudbalere, koji dobro rade, vredni su, a ovakve utakmcie mogu samo da nam pomognu, pogotovo njima da stiču iskustvo. Kada počne prvenstvo i pritisak rezultata, biće publika, pritisak jvnosti, to su neke stvari koje postepeno treba da shvate, da igraju u velikom klubu i da moraju to da nose. Mislim da oni to imaju u svom karakteru. Kao trener pokušavam sa stručnim štabom uvek da im to dočaram i na treningu, ali utakmice protiv Sočija, Zenita i Taljaresa treba da osete, da vide kako je kad je tvrdo, šta je takmičarska utakmica. Treba da se takmičimo kroz igru i uživanje u fudbalu, a nije lako povezati te dve stvari - poručio je Milojević.

Dodao je i da su uslovi u Rusiji bili fantastični kao i da je bila velika čast biti na turneji.

- Ovde nam je bilo izuzetno dobro, zahvaljujem se domaćinima, imali smo fenomenalne uslove. Nije bilo lako, posle Zlatibora nastavili smo rad u Rusiji, dosta igrača nam se priključilo tek u drugom delu. Imamo disbalans neke fizičke pripreme kod pojedinih igrača, ali takav je kalendar. Sa jedne strane igrači moraju da dobiju mentalni i fizički odmor, a opet sa druge strane moraju da nadoknade propušteno, jer je sve ovo baza za dalje takmičenje i dugu sezonu koja nas očekuje - porčio je trener crveno-belih.

Na kraju je istakao da jedva čeka da počne sezona i da istrče pred navijače.

- Iščekujemo prvu utakmicu, za nas su treninzi naporni, radimo svaki dan, a sve sa ciljem da budemo što spremniji. Prijateljske utakmice su jedno, za razliku od zvaničnih, kada počinje borba za bodove. Očekujem naše navijače da dođu u što većem broju, iako znam da su u toku godišnji odmori, treba podržati ovu ekipu. Preostaje nam da se malo odmorimo i jedva čekamo da ih vidimo u subotu na stadionu - zaključio je Vladan Milojević.

Crvena zvezda će prvi meč igrati protiv novajlije Jedinstva iz Uba.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)