KAKAV TRANSFER: Partizan doveo fudbalera Vojvodine

Novosti online

15. 07. 2024. u 16:34

Srpski fudbaler Milan Lazarević prešao je iz Vojvodine u Partizan, saopštio je danas novosadski klub.

КАКАВ ТРАНСФЕР: Партизан довео фудбалера Војводине

Foto: A. Ilić

Kako je saopšteno na sajtu Vojvodine, 27-godišnji Lazarević je sa čelnicima "crno-belih" potpisao ugovor na tri godine.

Na sajtu Vojvodine ističe se da je Lazarević ponikao na stadionu Karađorđe gde je prošao sve mlađe kategorije, ali je išao i na pozajmicu u Proleter sa Slane bare tokom sezone 2016/17.

Prvi put Vojvodinu je napustio u zimu 2020. godine, kad je prešao u Rad, a kasnije je nastupao i za letonsku Lijepaju. U redove "stare dame" vratio se u zimu 2022. upravo iz letonskog kluba, a kad se sve sabere, dres "lala" nosio je na 120 utakmica, dao je tri gola i upisao 11 asistencija.

  - Fudbalski klub Vojvodina zahvaljuje se Milanu Lazareviću na dugogodišnjoj saradnji i želi mu sreće i uspeha u nastavku karijere - zaključuje se u klupskoj objavi.

Sezona u Superligi Srbije počinje 19. jula.

BONUS VIDEO: Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom