NDIAJE NAJAVIO VELIKA DELA: Uzdanica Crvene zvezde jedva čeka početak sezone

Novosti online

17. 07. 2024. u 12:13

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Ndiaje rekao je danas da se uželeo navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije.

НДИАЈЕ НАЈАВИО ВЕЛИКА ДЕЛА: Узданица Црвене звезде једва чека почетак сезоне

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt Peterburgu.

 - Uradili smo dobar posao na pripremama. Ništa nije bilo teško na pripremama, ali naravno da volim više da igram utakmice nego da treniram, kao i svi. Ipak, ne pada mi teško da treniram. Iza nas su dobre utakmice, a posebno smo se istakli protiv Zenita koji je velikan ruskog fudbala. Srećan sam zbog tima, ali i sebe što nam ide ovako. Sad je vreme da to pokažemo i na premijeri nove sezone - rekao je Ndiaje, prenosi sajt kluba.

Senegalski fudbaler je poručio da se uželeo navijača i punog stadiona "Rajko Mitić", kao i da želi da nova sezona bude bolja od prethodne.

 - Ne mogu da dočekam da se ponovo vratim na Marakanu i da vidim pune tribine. Znam da je isti osećaj i kod naših navijača. Uželeli smo se jedni drugih. Želimo da ova sezona bude bolja nego prethodna i da je na pravi način otvorimo - naglasio je Ndiaje.

Ndiaje je u prolećnom delu prvenstva bio efikasniji nego jesenas, postigao je dva gola u večitim derbijima protiv Partizana.

  - Za napadača je bitno da postiže golove, ali i da pomaže ekipi na terenu. Naravno, volim da pogađam, to mi daje na samopouzdanju i nadam se da ću nastaviti i ove sezone tako - izjavio je Ndiaje.

Osvrnuo se Ndiaje i na saradnju sa trenerom Crvene zvezde Vladanom Milojevićem.

 - Izuzetno cenim Milojevića i našu saradnju, reč je o odličnom treneru. Takođe, radi se o čoveku sa izuzetnim karakterom, a smatram i sebe takvim, tako da zajedno možemo mnogo toga. Videli su svi koliko sam slobodnije delovao na terenu kada je Milojević došao. Dao mi je samopouzdanje i smatram da sam mu vratio to. Nastavićemo tamo gde smo stali, dodao je Ndiaje. On je naglasio kako je njemu i njegovoj porodici lepo u Beogradu i Srbiji.  Uživamo u Beogradu, moja supruga, sin i ja. Zaista nam je sjajno u Srbiji - zaključio je Ndiaje.

Fudbalska Superliga Srbije počinje u petak, branilac titule Crvena zvezda prvu utakmicu igraće u subotu od 20 časova na svom terenu protiv debitanta Jedinstva sa Uba.

BONUS VIDEO: Himna Srbije i Rusije na meču Soči - Crvena zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)