ŽELELI GA SITI I BORUSIJA, ZAVRŠIO NA KARABURMI: OFK Beograd predstavio atraktivno pojačanje!

Novosti online

20. 07. 2024. u 16:38

OFK Beograd se vratio u elitni rang srpskog fudbala, a projekat koji sa klupe predvodi Simo Krunić pojačali su neki zanimljivi igrači, a jedan od njih je kapiten kadetske reprezentacije Ekvadora Mihael Bermudez.

ЖЕЛЕЛИ ГА СИТИ И БОРУСИЈА, ЗАВРШИО НА КАРАБУРМИ: ОФК Београд представио атрактивно појачање!

FOTO: Printscreen/Instagram/ofkbeograd1911

Radi se o fudbaleru koji je rođen 2006. godine, momak visok 178 centimetara pored pozicije napadača pokriva oba boka, 

Standardan je reprezentativac i kapiten kadetske selekcije svoje zemlje - za nacionalni tim do 17 godina nastupio je na 15 mečeva i postigao osam pogodaka, dok je za tim do 18 godina odigrao dva meča.

Zbog četiri postignuta gola na Prvenstvu Južne Amerike za igrače do 17 godina tokom 2023. godine u dresu drugoplasiranog Ekvadora, Bermudez je privukao pažnju nekih od najvećih evropskih timova. 

Navodno se interesovala Borusija iz Dortmunda, raspitivala se i "Siti grupa" čiji je deo Mančester siti, ali je LDU Kito obezbedio potpis petogodišnji ugovor sa momkom koji potom nije dobio pravu šansu u seniorskom timu.

Sreću će potražiti u Srbiji, a prve informacije govore da u OFK Beograd stiže na jednogodišnju pozajmicu. Da li će se narednog leta pregovarati oko otkupa mladog fudbalera videćemo nakon njegovih igara u Superligi, povratničkoj za "Romantičare" sa Karaburme. 

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno