RADNIČKI DOBRO PROŠAO: Evo ko su potencijalni rivali Kragujevčana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije

Novosti online

22. 07. 2024. u 14:41

Pobednik dvomeča između fudbalera Pakša i AEK-a iz Larkane biće potencijalni je protivnik Radničkom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, ukoliko Kragujevčani prethodno eliminišu Mornar iz Bara u drugom kolu, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

РАДНИЧКИ ДОБРО ПРОШАО: Ево ко су потенцијални ривали Крагујевчана у трећем колу квалификација за Лигу конференције

Foto: A. Ilić

Pakš je prošle godine završio kao drugi u mađarskom prvenstvu, takođe je osvojio i kup te zemlje. AEK bio drugoplasirani u kiparskoj ligi.

Radnički i Mornar odigraće u četvrtak od 20 časova u Leskovcu prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija, dok je revanš 31. jula u Podgorici.

Poražena ekipa iz dvomeča između fudbalera Maribora i Univerzitatee iz Krajove biće potencijalni protivnik Vojvodini u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije ukoliko Novosađani prethodno budu eliminisani od Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Maribor je prošle sezone završio na drugom mestu u slovenačkoj ligi, dok je Krajova bila trećeplasirana u rumunskom prvenstvu.

Vojvodina i Ajaks odigraće u četvrtak od 20.30 časova u Amsterdamu prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija, dok je revanš 1. avgusta u Bačkoj Topoli.

Prvi mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije su programu na 8. avgusta, dok su revanši 15.

BONUS VIDEO: SJAJAN DEBI: Duarte posle prvog kontakta sa loptom postigao gol za 4:0

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)