"NEĆU DA GA PRODAM ZVEZDI" Vest koju crveno-beli nisu želeli da čuju

Александар Илић
Aleksandar Ilić

23. 07. 2024. u 19:00

DELOVALO je da je Crvena zvezda na pragu bitnog pojačanja u veznom redu, ali, će dani koji predstoje da pokažu hoće li do saradnje doći.

НЕЋУ ДА ГА ПРОДАМ ЗВЕЗДИ Вест коју црвено-бели нису желели да чују

FOTO: Tanjug/AP

Timi Maks Elšnik (26) bio je skoro pa gotova stvar kada je Crvena zvezda u pitanju, ali sada je kompletan transfer neizvestan.  

Prvi čovek Olimpije Adam Delijus govorio je za portal "Ekipa24". 

- Neću da prodam Timija Maksa Elšnika. Cilj nam je da ponovo zaigramo u grupnoj fazi Lige konferencija i uradimo nešto konkretno. Zbog tih rezultata ne možemo da prodamo Timija. 

Delijus je otkrio je da je najkonkretnije interesovanje pokazala Piza. 

- Tačno je da sam razgovarao sa predstavnicima Pize, ali sam im rekao isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim drugim, Goran Boromiša mi je izneo interesovanje nekih drugih klubova, ali i ja sam ga obavestio o konačnoj odluci, rekao je prvi čovek Olimpije o fudbaleru koji ugovor ima do narednog leta.

Podsećamo, Crvena zvezda je ovog leta već dovela golmana Marka Ilića, defanzivce Nemanju Stojića, Seola Jung Vua, Ebenezera Anana koji je prosleđen u OFK Beograd, Nasera Đigu koji je bio na pozajmici iz Bazela, vezne fudbalere Dalsija i Luku Ilića, krila Lazara Jovanovića i Pumu Rodrigeza, kao i napadača Bruna Duartea. Crveno-beli trenutno najviše tragaju za levim krilom. 

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)