STANOJEVIĆ SE OPROSTIO OD LIGE ŠAMPIONA: Da izvučemo pouke i nastavimo da radimo

Novosti online

23. 07. 2024. u 22:43

Fudbaleri Partizana poraženi su od kijevskog Dinama rezultatom 6:2 u prvom okršaju drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

СТАНОЈЕВИЋ СЕ ОПРОСТИО ОД ЛИГЕ ШАМПИОНА: Да извучемо поуке и наставимо да радимо

Foto: Profimedia

Neposredno posle meča na konferenciji za medije trener Partizana Aleksandar Stanojević je istakao da je Dinamo pokazao da je miljama daleko od crno-belih.

- Sigurno da je razočaravajući rezultat za nas. Primili smo golove dosta naivno i lako, ovo je bila druga brzina Dinama i ja im čestitam na tome. Pokazali su nam koliko su ispred nas u svim elementima fudbalske igre. Nama ostaje da probamo da popravimo neke stvari i dopunimo selekciju i da nastavimo da radimo. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona, kvalifikacija, daleko znači.

Posebno je za Stanojevića nedopustivo to što je Partizan primio tri brza gola. 

- Neverovatno, to se ozbiljnim ekipama ne dešava, to je prelomilo utakmicu. Prvo poluvreme je bilo egal, kontrolisali su oni igru naravno, ali za pet minuta smo primili tri gola i to je totalno promenilo utakmicu, kasnije smo probali da se vratimo, međutim oni su svojom brzinom mučili i jednostavno su prelomili utakmicu.

Ističe da tim nije dovoljno snažan u ovom trenutku.

- Za ovaj nivo takmičenja su nam potrebni fizički moćni i fizčki brži igrači nego što mi trenutno imamo. To smo govorili na početku, jednostavno je brzina u igri i u oldukama mnogo brža sa njihove strane i to je suština i razlika između dve ekipe.

Na poluvremenu su igrači doživeli šok i povratka u nastavku nije bilo.

- Bio je šok, igračima smo rekli da pokušamo da postignemo gol, ostanemo u igri, napravili smo neke izmene, pokušali da uradimo to. Oni su dali gol, uspeli smo mi da smanjimo, međutim nismo izdržali njihov ritam i brzinu.

Ne smatra da ekipa može da sustigne minus u revanšu.

- Teško da je stići, ne samo golovi... Da izvučemo pouke i vidimo šta donosi ovakvav nivo takmičenja, da ne možemo na ovakav način i moramo nešto da promenimo, to su naše pouke koje smo znali pre ovoga. Pokušavamo da se pojačamo na nekim pozicijama. Radom i vremenom, kojeg nema u fudbalu, mi moramo da strpljivi i da nastavimo da radimo i da dođemo do onoga do čega želimo.

Na kraju je još jednom istakao da je ovaj rezultat realan.

- Prvo poluvreme smo bili slični, ali oni su brzo dali tri gola i to je promenilo ritam utakmice. Defintivno je Dinamo bio mnogo bolji od nas i brži i jači fizički i mislim da je ovo realna situacija.

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje