"SAHRANITE SAMI SEBE"! Ukrajinci ne prestaju sa brutalnom provokacijom Srba

Novosti online

24. 07. 2024. u 10:33

Jedan od najvećih evropskih poraza doživeli su fudbaleri Partizana u okršaju sa kijevskim Dinamom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (6:2), a ukrajinski mediji su se sladili debaklom crno-belih.

САХРАНИТЕ САМИ СЕБЕ! Украјинци не престају са бруталном провокацијом Срба

Foto: Profimedia

Tako je portal "Ua.football" u svom tekstu isprozivao Partizan žestokim rečima. Najpre u naslovu.

- Dinamo - Partizan 6:2. Ništa poslovno, samo lično - stoji na početku teksta u kom se veliča potez kapitena Bujalskog da se ne rukuje sa Markovićem i ističe da su igrači Partizana bili previše grubi.

- Utakmica časti i dostojanstva za Dinamovce. Prvenstveno sa stanovišta rezultata. Igra u izvođenju belo-plavih bila je sjajna! Mnogi su se uželeli ovakvog Dinama.

- Intenzitet protivljenja osećao se od prvih minuta. Bujalski nije pružio ruku kapitenu Partizana, a igrači "groblja" su od samog početka aktivno ulazili u duele i borili se sa ukrajinskim igračima, povremeno pregrubo. Već u prvim sekundama zbog grubosti Saldanje, stradao je Bražko. Srećom, Vladimir je pokazao borbene kvalitete i nastavio meč - stoji na početku teksta.

Na kraju su uputili i vrlo bizarnu poruku.

- Motivacija, dinamika, želja i usmerenost na golove - sve je to bilo na visokom nivou te večeri od strane Dinama. Kao što bi se reklo: "Oterali su psa u kućicu."

- Belo-plavi su postavili Srbe na svoje mesto, iako su opet, iskreno, sami sebi doneli probleme u odbrani. Što se tiče Grobara... Preostaje im da sahrane sami sebe. Vidimo se u Beogradu - stoji u tekstu portala "Ua.football".

Sramota, kako se bahate Ukrajinci koji ipak treba da dođu u Beograd na revanš...

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju