TADIĆ KAO NEKADA: Bivši kapiten Srbije sjajan na debiju Žozea Murinja

N. I.

24. 07. 2024. u 14:50

NAVIJAČI Fenerbahčea žive u nekoj vrsti transa još od trenutka kada je pre skoro dva meseca slavni portugalski trener Žoze Murinjo seo na klupu ovog kluba. U utorak uveče istanbulski velikan je odigrao prvi takmičarski meč u sezoni i to u gostima protiv Lugana u Švajcarskoj, na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

ТАДИЋ КАО НЕКАДА: Бивши капитен Србије сјајан на дебију Жозеа Муриња

Foto: Profimedia

Fener je u više nego efikasnom meču pobedio 4:3, a sjajnu partiju pružio je ubitačan tandem Murinjovog tima koji čine Dušan Tadić i Edin Džeko. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je golom sa bele tačke u nadoknadi prvog poluvremena i odmah na startu drugog poluvremena, na asistenciju Tadića praktično poveo turski tim ka trijumfu.

Pamtiće ovu pobedu dugo i Žoze Murinjo koji je tako sa osmehom debitovao na klupi Fenerbahčea, a posebnu pažnju pivukao je, sada već bivši kapiten Srbije Dušan Tadić. On je takođe odigrao prvi takmičarski meč posle onog na oproštaju od EP i remija sa Danskom u Minhenu (0:0). Vidi se da je i dalje u sjajnoj formi i da će biti jedan od Murinjovih džokera u ovoj sezoni.

Zanimljivo je da će Partizan, gotovo izvesno, igrati protiv poraženog kluba iz dvomeča Lugano - Fenerbahče i po prikazanom na meču u Švajcarskoj, crno-beli mogu samo da strepe za svoju evropsku sudbiju posle blamaže protiv kijevskog Dinama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!