"GORI BEOGRAD ZBOG ZVEZDE": Neverovatan "rat" navijača crveno-belih u Beogradu pred meč protiv Mladosti (VIDEO)

Novosti online

25. 07. 2024. u 20:02

Fudbalere Crvene zvezde u subotu, 27. jula od 20 časova očekuje utakmica drugog kola Superlige Srbije za sezonu 2024/25, kada će se sastati sa ekipom iz Lučana, a navijači su na originalan način pozvali pristalice crveno-belih da u što većem broju ispune "Marakanu".

ГОРИ БЕОГРАД ЗБОГ ЗВЕЗДЕ: Невероватан рат навијача црвено-белих у Београду пред меч против Младости (ВИДЕО)

FOTO: Č. Vuković

Podaci govore da su zvezdaši uživali u mečevima protiv Mladosti, koji su odigrani u julu mesecu. Sada se navijači nadaju novoj pobedi.

- Najveću podršku u 21. veku na utakmici protiv Mladosti iz Lučana na stadionu “Rajko Mitić”, kada je reč o jesenjem delu takmičenja crveno-beli su imali upravo tokom jula meseca i to u sezoni 2021/22. Tada je meč crveno-belih na Marakani pratilo 12.427 zvezdaša, koji su uživali u trijumfu našeg tima. Prvotimci Zvezde su slavili na domaćem terenu 24. jula 2021. godine rezultatom 1:0, a u listu strelaca se upisao Mirko Ivanić na asistenciju Aleksandra Kataija. Interesantan je podatak i da je pomenuti duel odigran u drugom kolu nacionalnog prvenstva, kao što će to biti slučaj i za tri dana, kada će se izabranici Vladana Milojevića od 20 sati sastati na Marakani sa ekipom Mladosti iz Lučana, saopštila je Zvezda na sajtu.

Ovako su navijači crveno-belih najavili meč protiv Mladosti: 

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)