CRVENA ZVEZDA SUTRA (20.00) NA "MARAKANI" DOČEKUJE MLADOST IZ LUČANA : Novo uživanje za navijače

Z. Ćorović

26. 07. 2024. u 15:41

ŠAMPION je od starta raširio krila, posle ubedljive četvorke protiv Jedinstva želi da bez većih problema preleti i drugu prepreku u prvenstvu. Crvena zvezdasutra uveče (20.00) na "Marakani" dočekuje Mladost i poziva navijače da dođu i uživaju u još jednoj lepoj predstavi.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СУТРА (20.00) НА МАРАКАНИ  ДОЧЕКУЈЕ МЛАДОСТ ИЗ ЛУЧАНА :  Ново уживање за навијаче

FOTO: FK Crvena zvezda

- Na prethodnoj utakmici navijači su bili na stadionu u velikom broju. Tu su sa nama i to vrlo dobro znamo. Kada su navijači u pitanju ja se "ne bojim", a mi ćemo se potruditi da ih ponovo obradujemo. Mladost je iskusna ekipa, prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. To je tim koji dosta dobro "drži" prostor, nezgodan u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, jer mogu brzo da nam naprave problem - uvek sa respektopm o rivalu priča Vladan Milojević, trener crveno-belih.

Zvezdin strateg ponovo neće mmoči da računa na prvog golmana Omrija Glazera, kao i na poslovođu tima Mirka Ivanića.

- Ivanić se nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren, nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe.

Pružio je Milojević podršku svim našim timovima koji se bore u evropskim takmičenjima.

- Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)