MARKO ILIĆ NAKON PORAZA ZVEZDE: Teško gostovanje, dali smo sve što smo mogli!

M. Kolašinac

20. 08. 2024. u 23:53

MORAO je Marko Ilić dva puta da vadi loptu iz mreže na utakmici protiv Bodea. Golman Zvezde se oglasio posle utakmice koji su crveno-beli izgubili sa 2:1 u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

МАРКО ИЛИЋ НАКОН ПОРАЗА ЗВЕЗДЕ: Тешко гостовање, дали смо све што смо могли!

FOTO: FK Crvena zvezda

Čuvar mreže šampiona Srbije je znao da ekipu očekuje težak meč na severu Evrope.

- Baš je teško gostovanje, što smo i znali. Veštačka trava i dobra ekipa, znali smo šta nas čeka. Dali smo sve što smo mogli, analiziraćemo kako bismo videli šta je potrebno da prođemo dalje - istakao je Ilić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Smatra bivši golman Sarpsborga da gol koji je Zvezda postigla mnogo znači za revanš.

- Posle drugog gola Bodea, morao sam da ostanem smiren i pogledam čitavu sliku realno. Uspeli smo da se primirimo i postignemo taj gol koji će nam mnogo značiti u drugoj utakmici.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Veruje da će tim biti bolji za osam dana u Beogradu.

- Ne možeš biti zadovoljan izgubljenom utakmicom. Znam da ćemo dobro analizirati ovu utakmicu i da ćemo se skoncentrisati da odigramo što bolje naredni meč - zaključio je Ilić.

Podsetimo, revanš utakmica između Zvezde i Bodea na programu je u sredu od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: ORI SE STADION: Pesma navijača Zvezde ne prestaje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno