KAKVA IZJAVA ALONSA: Evo koga španski strateg vidi kao prvog favorita u Bundesligi

Novosti online

22. 08. 2024. u 16:30

Trener fudbalera Bajer Leverkuzena Ćabi Alonso izjavio je danas da je Bajern Minhen prvi favorit za osvajanje titule u Bundesligi.

КАКВА ИЗЈАВА АЛОНСА: Ево кога шпански стратег види као првог фаворита у Бундеслиги

Foto: Profimedia

Fudbaleri Bajer Leverkuzena su prošle sezone osvojili "duplu krunu" u Nemačkoj. Ekipa iz Leverkuzena će u petak u prvom kolu nove sezone u Bundesligi gostovati Borusiji u Menhegladbahu.

 - Krećemo od nule, kao i svi klubovi. Uspesi iz prošle sezone nam ništa ne znače u ovoj sezoni. Moramo ponovo naporno da radimo da bi zaradili bodove - rekao je Alonso, preneo je zvanični sajt kluba.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nemački mediji su preneli izjave pojedinih fudbalskih stručnjaka, koji tvrde da bi Bajer Leverkuzen i ove sezone mogao da osvoji titulu u nemačkom prvenstvu.

 - Te izjave ništa ne znače. Bajern je za mene favorit. Naš cilj je jasan - plasman u prva četiri tima. Sada je važno da dobro počnemo sezonu - dodao je Alonso.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Utakmica između Borusije i Bajer Leverkuzena biće odigrana u petak od 20.30 časova u Menhengladbahu.

BONUS VIDEO: "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka