"ISPUNITE MARAKANU I ODVEDITE ZVEZDU U LIGU ŠAMPIONA: Legenda crveno-belih optimista pred revanš meč

Novosti online

23. 08. 2024. u 13:14

Legendarni fudbaler crveno-belih Dušan Savić uoči revanša Crvene zvezde protiv Bode Glimta je u optimističkom raspoloženju.

ИСПУНИТЕ МАРАКАНУ И ОДВЕДИТЕ ЗВЕЗДУ У ЛИГУ ШАМПИОНА: Легенда црвено-белих оптимиста пред реванш меч

FOTO: N. Skenderija

- Što bi rekao Miljan Miljanić, "rezultat je aktivan". Nema više pravila gola u gostima, neće biti dovoljno da postignemo samo jedan, ali uveren sam da ako Marakana bude ispunjena do poslednjeg mesta i navijači pruže podršku kakvu samo oni mogu, možemo zajedno da slavimo plasman naše Zvezde u Ligu šampiona - rekao je legendarni fudbaler crveno-belih Dušan Savić uoči revanša protiv Bode Glimta.

Norveški tim je u prvom meču plej-ofa slavio 2:1.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Čuo sam i za akciju da svi na utakmicu dođu u dresovima, tako da će to biti pravi crveno-beli spektakl - naveo je Savić, kako prenosi klupski sajt.

Legendarni golgeter bio je akter jednog od najvećih preokreta u istoriji kluba kada je u sezoni 1978/79. Dinamo iz Berlina stigao na Marakanu posle 5:2 u prvom meču.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Svaki put kad se setim ove utakmice i dalje mi je neverovatno šta smo postigli. Nakon poraza u Nemačkoj, Dinamo je poveo u prvom poluvremenu, te su oni nakon prvih 45 minuta u Beogradu vodili ukupnim rezultatom 6:2. Ipak, nismo odustajali, verovali smo da bi nas dva brza gola vratila u igru. Na kraju smo postigli četiri i zasluženo prošli dalje, a ta utakmica nam je bila odskočna daska koja nas je vodila sve do finala sa Borusijom iz Menhengladbaha - prisetio se Savić.

Crveno-beli su tada beležili najveću posetu, a dotakao se anegdote vezane za navijača koji nije verovao u Zvezdu i napustio je teren posle prvih 45 minuta.

- Druga su vremena u pitanju. Tada nas je posle teškog poraza u Berlinu na Marakani sačekalo više od 70 hiljada ljudi, što je bio prosek te sezone kada su u pitanju evropske utakmice. Znali su da su oni naša najveća snaga, što se na kraju pokazalo kao tačnim. Znam da je par ljudi otišlo sa zapada na poluvremenu, a jedan od navijača koji je napustio stadion i dan-danas žali što nije prisustvovao istorijskom preokretu Crvene zvezde - rekao je Savić.

BONUS VIDEO "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata