NEVEROVATNA UTAKMICA U ZAJEČARU: Radnički pobedio OFK Beograd u pravoj goleadi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

25. 08. 2024. u 21:56

NEVEROVATNU utakmicu, najbolju u dosadašnjem delu Superlige Srbije odigrali su u Zaječaru OFK Beograd i kragujevački Radnički. Na kraju su se radovali gosti koji su trijumfovali sa 5:3.

НЕВЕРОВАТНА УТАКМИЦА У ЗАЈЕЧАРУ: Раднички победио ОФК Београд у правој голеади

FOTO: M. Vukadinović

Ovo su mečevi zbog kojih publika dolazi na tribine, a oni koji su bili ove nedelje na tribnama "Gradskog stadiona" videla je pravu goleadu.

Tim Sime Krunića je do prednosti došao u 7. minutu preko Alekse Cvetkovića. Ipak, Radnički je u razmaku od 21 minuta uspeo da postigne tri gola i dođe do preokreta. Strelci za Kragujevčane bili su Besim Šerbečić, Dilan Ortiz i Luj Ben Hasin.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ipak, formalni domaćin je do odlaska na odmor uspeo da smanji na 3:2. Mrežu Marka Miloševića je u 44. minutu zatresao Aleksandar Paločević.

Uzbuđenja su se nastavila i u drugom delu susreta. Najpre je Evandro u 55. minutu povisio na 4:2. OFK Beograd je odbijao da se preda pa je Aleksndar Kahvić u 61. minutu ponovo primakao svoj tim na gol zaostaka.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Napadač ekipe sa Karaburme je ovim pogotkom izbio na čelo liste strelaca u prvenstvu sa pet golova. Iza njega su Bruno Duarte, Šerif Endijaj i Lazar Romanić sa po četiri.

Tačku na ovaj susret stavio je Kilijan Bevis u 71. minutu. Do kraja meča promene rezultata nije bilo, pa je tim koji sa klupe predvodi Feđa Dudić stigao do druge pobede u Superligi Srbije.

"Romantičari" su peti na tabeli sa 10 bodova, Radnički zauzima devetu poziciju sa sedam bodova.

U drugoj utakmici dana Vojvodina je u Bačkoj Topoli izgubila od Napretka sa 2:1. "Lale" imaju samo četiri boda i nazale se na 14. mestu, dok je klub iz Kruševca osmi sa osam.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata