"SVI PITAJU ZA NOVAC!" Paulo Dibala o ostanku u dresu Rome

Novosti online

26. 08. 2024. u 09:46

Porodica, supruga, grad, tim i želja za povratkom u reprezentaciju Argentine su presudili da odbijem ponudu kluba iz Saudijske Arabije, izjavio je fudbaler Rome Paulo Dibala.

СВИ ПИТАЈУ ЗА НОВАЦ! Пауло Дибала о останку у дресу Роме

FOTO: Tanjug/AP

Dibala je nedavno odbio ponudu Al Kadsija od 75 miliona evra za trogodišnji ugovor.

"Svi pitaju za novac. Ja sam stavio sve na sto - presudili su porodica, supruga, grad, tim i želja za povratkom u reprezentaciju Argentine. Imam 30 godina, osećam se dobro. Znam da me mnogi kritikuju zbog povreda, ali se trudim da vodim računa o sebi", izjavio je Dibala za Skaj Italija.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Što se kluba iz Saudijske Arabije tiče, ne znam kako su oni podneli, pošto uopšte i nisam razgovarao sa njima", dodao je argentinski fudbaler.

Fudbaleri Rome su u nedelju na svom terenu poraženi od Empolija s rezultatom 2:1 u drugom kolu Serije A.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Imali smo mnogo grešaka. Ništa nismo sproveli od dogovorenog. Moramo da nastavimo da radimo i da ovo ostavimo iza sebe. Moramo da čekamo da se prelazni rok što pre završi i da definitivno znamo kakav tim imamo", zaključio je Dibala.

Fudbaleri Rome će u narednom kolu Serije A gostovati Juventusu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom