NIKO NIKAD KAO MILER: Nemački fudbaler oborio rekord slavnog kluba

N. I.

26. 08. 2024. u 14:35

BILO je raznih velikih zvezda kojesu prošle kroz najpoznatiji nemački klub, ali niko nikada u Bajern Minhenu nije uradio ono što je u nedelju uradio Tomas Miler. Ovaj 34-godišnji napadač bavarskog velikana koji je još od juniorske karijere u dresu Bajerna je na gostovanju protiv Volsfburga u nedelju popodne odigrao svoj 474. meč u dresu voljenog kluba.

НИКО НИКАД КАО МИЛЕР: Немачки фудбалер оборио рекорд славног клуба

FOTO: Tanjug/AP

Na teren je ušao u 65. minutu, baš kada je Bajern počeo da preokreće događaje na terenu, pošto je domaćin do tog trenutka vodio 2:1, ali su gosti iz Minhena na kraju ipak slavili sa 3:2. Miler je sa mesta rekordera skinuo Sepa Majera, a njih dvojica na vrhu i po broju odigranih utakmica u svim takmičenjima, pošto obojica imaju po 709 mečeva.

I ovo nije sve, jer je Tomas Miler takođe rekorder Bajern Minhena i po broju osvojenih trofeja sa 12 titula u vitrinama.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom