"MISIJA NIJE ZAVRŠENA!" TSC u četvrtak igra revanš kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Makabija i nada se velikom čudu

N. I.

28. 08. 2024. u 15:37

BAČKA Topola živi i dalje svoj fudbalski san i to onaj evropski. Fudbaleri TSC večeras od 21 sat na svom stadionu dočekuju Makabi Tel Aviv u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi su izgubili glatko sa 3:0 na zapadu Mađarske, u Sombatelju, koji je privremena kuća u evropskim takmičenjima za ekipu iz Izraela.

МИСИЈА НИЈЕ ЗАВРШЕНА! ТСЦ у четвртак игра реванш квалификација за Лигу Европе против Макабија и нада се великом чуду

Tanjug/AP

Ogroman rezultatski kapital u Bačku Topolu donosi trener gostiju koji je "do juče" sedeo na klupi TSC. Žarko Lazetić (42) dolazi na mesto koje mu je ukrasilo dosadašnju trenersku karijeru i koji je u stvari najzaslužniji što će TSC ove godine sigurno da igra u Evropi. Naime, ako ispadnu od Makabija, fudbaleri koje sada vodi Dean Klafurić idu direktno u Ligu konferencije i nemaju za čim mnogo da žale, jer se ispostavilo da im je treće mesto na tabeli Superlige u prošloj sezoni bilo kapital na duže staze.

- Imamo velikih 3:0 iz prve utakmice, ali misija za nas nije završena. Treba nam ozbiljnost i koncentracija na terenu koji za Makabi i nije preterano nepoznat, jer je većinu svojih evropskih utakmica prošle sezone igrao baš na ovom stadionu u Bačkoj Topoli - kaže Lazetić u najavi večerašnje utakmice u ulozi u kojoj verovatno ni sam nije mislio da će ikada da bude.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

TSC je prvi meč završio sa dvojicom igrača manje na terenu, jer su Đorđević u 41, pa Banjac u 45. minutu dobili crvene kartone i tako znatno olakšali posao izraelskoj ekipi.

- Domaći teren je naša prednost. Ta dva crvena kartona iz prve utakmice na neutralnom terenu su nam potpuno pokvarila utisak iz ovih kvalifikacija. Na nama je da se sada u kompletnom sastavu pokažemo u pravom svetlu pred našim navijačima, ali i pred Makabijem koji sigurno ne dolazi opušten u Bačku Topolu - kaže iskusni vezista TSC Ifet Đakovac.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom