OVO JE KONAČAN SPISAK: Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković objavio na koje igrače računa za mečeve sa Španijom i Danskom

Filip Milošević

30. 08. 2024. u 12:21

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je danas konačan spisak igrača za mečeve Lige nacija protiv Španije i Danske.

ОВО ЈЕ КОНАЧАН СПИСАК: Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић објавио на које играче рачуна за мечеве са Шпанијом и Данском

FOTO: Tanjug/Nemanja Jovanović/BG

Srbija će 5. septembra u meču prvog kola grupe A4 Lige nacija dočekati Španiju, a tri dana kasnije gostovaće selekciji Danske u Kopenhagenu. 

Na spisku nema Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića, koji će propustili duele sa Španijom i Danskom zbog povreda. Dušan Vlahović neće igrati za Srbiju na naredna dva meča zbog porodičnih problema.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak, 2. septembra, u Staroj Pazovi, gde će početi pripreme za prva dva duela u Ligi nacija.

Na spisku se nalaze:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Golmani: Predrag Rajković, Đorđe Petrović, Aleksandar Jovanović, Marko Ilić.

Odbrana: Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Srđan Babić, Miloš Veljković,

Strahinja Eraković, Jan Karlo Simić, Kosta Nedeljković, Aleksa Terzić. 

Srednji red: Saša Lukić, Ivan Ilić, Nemanja Maksimović, Kristijan Belić, Marko Grujić, Lazar Samardžić, Milan Aleksić, Andrija Živković, Veljko Birmančević, Stefan Mitrović. 

Napad: Luka Jović, Petar Ratkov, Mihailo Ivanović.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom