ZVEZDA JE PONOS SRPSKOG FUDBALA Operativni direktor crveno-belih najavljuje spektakle na "Marakani"

Tanjug

30. 08. 2024. u 14:53

Ponosan sam na klub i na naše navijače. Napravili smo nezaboravnu utakmicu u sredu, a atmosfera i emocija na stadionu pokazuju kolika je ljubav prema Crvenoj zvezdi, izjavio je danas operativni direktor FK Crvena zvezda Marko Petrović.

ЗВЕЗДА ЈЕ ПОНОС СРПСКОГ ФУДБАЛА Оперативни директор црвено-белих најављује спектакле на Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u LŠ protiv Intera, Barselone, Benfike, Milana, Jang bojsa, PSV Ajndhovena, Štutgarta i Monaka, odlučeno je juče žrebom u Monaku.

"Crveno-beli" će u Beogradu dočekati Barselonu, Benfiku, PSV i Štutgart, dok će gostovati Interu, Milanu, Jang bojsu i Monaku.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Verujem da ćemo tokom aktuelne sezone biti svedoci mnogo istorijskih večeri na našoj Marakani. Ponosan sam i zbog činjenice da se Zvezda svih ovih godina ponovo izuzetno poštuje i to smo posebno osetili prilikom susreta sa predstavnicima drugih klubova na žrebu u Monaku", rekao je Petrović, preneo je zvanični sajt kluba.

On se osvrnuo i na žreb koji je juče održan u Monaku.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Ne postoji 'idealni' žreb, ali biti u društvu nemačkih, španskih, italijanskih, portugalskih i holandskih klubova je velika, osvojena privilegija! Pored nas ovaj krug čini i još pet bivših šampiona Evrope", dodao je Petrović.

Operativni direktor Zvezde je naveo da atmosfera sa Marakane oduševljava čitavu Evropu.

"Francuska televizija je juče pričala o atmosferi sa Marakane i jasno i glasno rekla - 'Ovo nema nigde!'. Što se tiče naših protivnika, mislim da nikada u istoriji Zvezde nismo u jednoj sezoni igrali protiv ovakvih evropskih ekipa. Tražiće se ulaznica više za utakmice i zato pozivam sve da što pre obezbede sezonsku kartu koja je najpovoljnija i koja jedina navijačima garantuje i mesto za eventualne mečeve u Ligi šampiona na proleće", rekao je Petrović.

Format Lige šampiona je drugačiji u odnosu na prethodne godine.

"Novi format Lige šampiona je korak unapred, jer UEFA očekuje takmičenje u kojem će se do poslednjeg kola voditi borba za prolaz dalje, odnosno za plasman među 24 ekipe. Konkurencija je izuzetna, ali verujemo u naš tim i naše navijače na Marakani", naveo je Petrović.

Crvena zvezda će ove sezone u Ligi šampiona odigrati najmanje osam utakmica.

"Crvena zvezda je prethodnih osam godina ponos, ne samo zvezdaša, već čitavog srpskog sporta i naše zemlje. Ovim plasmanom, Zvezda je donela Srbiji ne samo osam sjajnih utakmica na najvećoj fudbalskoj pozornici, već i oko 10 miliona evra od UEFA namenjenih samo za razvoj ostalih klubova iz naše zemlje, pored u prethodnim godinama već distribuiranih 15 miliona evra za razvoj infrastrukture", istakao je Petrović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju