ZVEZDA RAZBILA PARTIZAN, ALI... Večiti derbi u Omladinskoj ligi Srbije obeležio haos uz teren i na terenu (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2024. u 13:05

Omladinci Crvene zvezde napunili su mrežu vršnjaka iz Partizana u večitom derbiju, ali taj meč Omladinske lige Srbije ostaće upamćen i po nemilim scenama.

ЗВЕЗДА РАЗБИЛА ПАРТИЗАН, АЛИ... Вечити дерби у Омладинској лиги Србије обележио хаос уз терен и на терену (ВИДЕО)

Screenshot: ZvezdaTV

Konačan rezultat, 3:0 u korist Zvezde, bio je zaslužen po onome viđenom na terenu.

Nedugo nakon što su kadeti Partizana, čiji je trener Miroslav Vulićević, pobedili kadetsku ekipu crveno-belih, viđena je skroz drugačija slika.

Velika prilika gostiju na pomoćnom terenu Marakane, kada je u 27. minutu Jovanović uzdrmao prečku - i to usled odlične reakcije golmana Draškića, bio je uvod u - rapsodiju crveno-belih.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Najpre je Vasilije Kostov vrlo lepim udarcem s distance doneo omladincima Zvezde prednost u 28. minutu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

A onda, u razmaku od stotinak sekundi, nokaut za Partizan.


Najpre je dotad odlični golman crno-belih, Banjić, napravio veliku grešku u 65. minutu, što je Aleksa Vasilić iskoristio da udvostruči prednost, a već u 67. minutu Nikola Tasić je krunisao odličnu, tropoteznu akciju Zvezde kroz sredinu i postavio nedostižnih 3:0.

Tada je počelo da "vri" pokraj terena.

Trener omladinaca Partizana, Milan Lola Smiljanić, imao je nešto da prigovori Bošku Božoviću, pomoćnom sudiji, a kako je neko prišao da snima telefonom šta on to radi, Smiljanićev pomoćnik i on sam usmerili su se ka tom čoveku, kome je u jednom trenutku mobilni i izbačen iz ruke.

Na sreću, tuča je izbegnuta, usled intervencija i članova stručnog štaba Zvezde, i onih umerenijih sa klupe crno-belih, a glavnom sudiji Dejanu Tripkoviću nije ostalo ništa drugo nego da Smiljaniću pokaže crveni karton.

Uz jedan sukob igrača pred sam kraj utakmice, a onda i čarke pojedinih omladinaca po završetku meča (srećom, manje je bilo usijanih glava nego onih pribranih) ovaj večiti derbi je i zvanično okončan.

Sukob omladinaca Crvene zvezde i Partizana po završetku večitog derbija u Omladinskoj ligi Srbije / Screenshot: ZvezdaTV

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S