KAKVA KARIJERA: Davao golove u večitom derbiju, sad potpisao za Ritopek! (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2024. u 21:30

Potpuno "luda" transfer bomba odjeknula je u Međuopštinskoj ligi Srbije C. Podunavac iz Ritopeka doveo je najzvučnije pojačanje u svojoj istoriji.

КАКВА КАРИЈЕРА: Давао голове у вечитом дербију, сад потписао за Ритопек! (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako prenosi Instagram stranica "Niželige5", nekadašnji as Crvene zvezde Filip Kasalica pojačao je Podunavac iz Ritopeka. Pored njega u ovaj tim su došli i Miloš Stojčev, kao i Filip Stanisavljević koji su takođe nastupali za "večite".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kasalica je na vrhuncu svoje karijere dominirao u crveno-belom dresu. Postigao je najbrži gol kao debitant u dresu Crvene zvezde jer je na utakmici sa Smederevom odigranoj 14. marta 2012. zatresao mrežu protivnika posle jednog minuta i trinaest sekundi provedenih na terenu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Takođe bio je i strelac u dva večita derbija. "Delije" pamte njegov pogodak u 143. derbiju kada je poravnao rezultat na 1:1, a i u polufinalu Kupa Srbije kada je Zvezda dobila sa 2:0.

Iako su sva trojivca trenutno u poznim igračkim godinama, jasno je da svojim iskustvom mogu da pomognu Podunavcu da ostvari što bolji rezultat u šampionatu. Prošle godine bili su na korak od ispadanja iz lige i ovi transferi ukazuju na mnogo više ciljeve uprave kluba iz Ritopeka.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)