POZNATI FUDBALER ZAPANJIO SVET: "Potpisao sam ugovor sa italijanskom mafijom!"

Novosti online

05. 09. 2024. u 17:07

Nekadašnji fudbaler Patris Evra gostovao je u jednom podkastu, gde je otkrio neverovatne detalje sa počekta svoje fudbalske karijere.

ПОЗНАТИ ФУДБАЛЕР ЗАПАЊИО СВЕТ: Потписао сам уговор са италијанском мафијом!

FOTO: EPA

Evra je rekao da kada je došao iz Senegala u Italiju, potpisao ugovor sa malim klubom sa Sicilije Marsali, a da u tom momentu nije ni znao šta potpisuje.

 - Kad sam potpisao prvi ugovor u životu, potpisao sam ugovor sa italijanskom mafijom, bio sam njihovo vlasništvo. Zarađivao sam nekih 50 funti u današnje vreme, mesečno. I onda nas pet meseci nisu platili. Nekad smo jeli samo jednom dnevno - otkrio je Evra.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Potom je dodao i da ga je majka jednom posetila na Sicijili, te da je taj prizor bio jako emotivan.

 - Sećam se da mi je majka došla u posetu na Siciliji i rasplakala se. Pitala me je šta ja ovde radim. A ja sam bio u fazonu: 'Mama, ja samo volim fudbal'. Ona mi je rekla: 'Ali nemaš ništa, pogled gde živiš...'. Da ste videli moj prvi stan, to je bila katastrofa, ali sam bio srećan jer sam imao fudbal - dodao je Evra.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsetimo, Evra je potom nastupao za velike klubove Mančester junajted, Monako, Nicu, Juventus, Marsej i Vest Hem.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje