ANKETA "NOVOSTI" Da li Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić zaslužuju novi Piksijev poziv?

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 09. 2024. u 15:41

FUDBALSKA reprezentacija Srbije juče je protiv Španije odigrala meč bez golova, a borbenost, želja, požrtvovanost... nisu manjkali fudbalerima od kojih je deo javnosti očekivao da meč završe s "punom mrežom golova".

АНКЕТА НОВОСТИ Да ли Александар Митровић и Сергеј Милинковић Савић заслужују нови Пиксијев позив?

Screenshot / AlHilal

Nakon Evropskog prvenstva gde je Srbija završila učešće nakon grupne faze, usledila je utakmica protiv osvajača titule na EURO 2024 u "A" diviziji Lige nacija. 

"Orlovi" su "crvenu furiju" dočekali u prilično izmenjenom sastavu. Oduševili su Veljko Birmančević, Ivan Ilić, Andrija Živković, Strahinja Pavlović, kao i novi kapiten Nikola Milenković...  

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Srbija je nastupila bez nekih od najzvučnijih imena - Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića, Sergeja Milinkovića Savića, Vanje Milinkovića Savića, Miloša Veljkovića, Nemanje Gudelja, izostali su i Filip Mladenović, Filip Kostić, Nemanja Maksimović... Ali, igra prikazana protiv velikog favorita može da raduje navijače. 

Trn u oku mnogima je bilo to što su, dan pred utakmicu Srbija - Španija, igrači Al Hilala uslikani na treningu kako se uredno pripremaju za naredne izazove u Saudijskoj Arabiji, te su mnogi posumnjali u to da su zaista povređeni i zapitali se da li se radi o nečem drugom, te da li selektor Dragan Stojković treba da ih ponovo pozove u nacionalni tim. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

To i mi pitamo vas, čitaoce Novosti. Da li Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić treba ponovo da budu pozvani u reprezentaciju Srbije? 

Anketa

Da li Mitrovića i Milinković Savića treba ponovo pozvati u reprezentaciju Srbije?

Orlovima već u nedelju predstoji naredna prilika da dodatno poboljšaju utisak ostavljen protiv Španije. U Kopenhagenu će gostovati Danskoj. 

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 14:24

Komentari (4)

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo