ŠAMAR USRED PRIŠTINE, PA RASULO... Lažna država Kosovo se crveni od stida, trojica najboljih pljunuli na reprezentaciju

Novosti online

09. 09. 2024. u 12:33

Fudbalska reprezentacija lažne države Kosova deklasirana je u Prištini u 1. kolu Lige nacija od Rumunije s 3:0, a očigledno je da u ovom nacionalnom timu mnogo toga ne štima jer su iz reprezentacije izbačene tri velike zvezde i oni neće biti u konkurenciji za meč protiv Kipra.

ШАМАР УСРЕД ПРИШТИНЕ, ПА РАСУЛО... Лажна држава Косово се црвени од стида, тројица најбољих пљунули на репрезентацију

Foto: Profimedia

Selektor Franko Foda u ovom duelu neće računati na usluge golman Arijaneta Murića, Eden Žegrove i Florenta Muslija. Prva dvojica bila su starteri na meču sa Rumunijom, dok je Muslija taj meč počeo sa klupe. Ušao je u 66. minutu.

Prema navodima medija, razlog ovakve odluke selektora i Fudbalske federacije je izlazak u provod trojice pomenutih igrača posle utakmice sa Rumunijom.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Njih su snimili gosti jednog noćnog kluba u Prištini, fotografija je brzo počela da se deli po društvenim mrežama, brzo je i došla do selektora i autoriteta u Savezu. 

Fudbalski savez lažne države Kosova odlučio je da odmah reaguje, izbacio ih je iz nacionalnog tima, a dodatne mere doneće Disciplinska komisija Fudbalskog saveza.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Arijanet Murić je prvi golman nacionalnog tima. Radi se o čuvaru mreže koji sa samo 25 godina ima bogato iskustvo, posebno u Engleskoj, gde je od ove sezone član Ipsviča.  

Murić tvrdi da nije istina da su bili u noćnom klubu.

- Odluka koja je donesena uopšte nije fer. Nije istina ono što se priča. Sve je laž - poručio je Murić.

Za nacionalni tim Murić je odigrao ukupno 39 utakmica. Član reprezentacije je od 2018. godine, a ranije je nastupio u jednom meču za mladu selekciju Crne Gore.

Florent Muslija je od 2019. godine član nacionalnog tima. Nastupio je u 25 utakmica i postigao je jedan gol. Kompletnu karijeru proveo je u Nemačkoj, gde je i rođen, a nastupao je za veliki broj tamošnjih ekipa.

Foto: Profimedia

 

Edon Žegrova najveća je zvezda selekcije lažne države Kosova. Krilni napadač Lila sakupio je 37 nastupa uz četiri pogotka, a radi se o fudbaleru koji se tokom leta povezivao s nekim od najvećih evropskih klubova.

Fudbalski savez Kosova očigledno je u potpunom raspadu. Govore to scene nakon utakmice protiv Rumunije kada su zabranili selektoru Franku Fodi da se pojavi na konferenciji za medije.

Nemački stručnjak je nakon debakla od 3:0 usred Prištine krenuo na konferenciju kako bi novinarima dao svoje viđenje utakmice, ali reagovali su čelnici FS Kosova. Fodi su doslovno zabranili da priča, a sve su opravdali činjenicom da nemaju prevodioca za nemački jezik.

Cirkus od reprezentacije kakav evropski fudbal ne pamti.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)