ZVEZDA PUSTILA U PRODAJU KARTE ZA LIGU ŠAMPIONA! Evo koliko koštaju paketi ulaznica za četiri meča na Marakani sa evropskom elitom

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

09. 09. 2024. u 16:09

CRVENA zvezda će nastupiti u novom formatu Lige šampiona. To znači da će četiri ekipe gostovati na stadionu "Rajko Mitić". Šampion Srbije je odredio cene paketa karata za najelitnije evropsko takmičenje.

ЗВЕЗДА ПУСТИЛА У ПРОДАЈУ КАРТЕ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА! Ево колико коштају пакети улазница за четири меча на Маракани са европском елитом

FOTO: FK Crvena zvezda

U Beogradu će gostovati Benfika 19. septembra, Barselona 6. novembra, Štutgart 27. novembra i PSV 21. januara. Karte za ove mečeve puštene su u prodaju 9. septembra.

- Paketi se mogu kupiti onlajn i u promenoaru na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" (kod Servisa za članstvo) svakog radnog dana od 10 do 18 časova. U subotu - 14. septembra pred meč sa Napretkom, na kom klub slavi 61. rođendan "Marakane" i na kom je ulaz besplatan, takođe navijači mogu da obezbede pakete karata u promenoaru od 12 do 20 časova - napisali su iz kluba.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Cene paketa:

Sever/jug - 9.500
Istok - 18.000
Zapad - 22.000
Loža Siniša Mihajlović - 47.500

Broj paketa koji je puštan u prodaju je ograničen na 15.000.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Do ulaznica se može doći i onlajn i to na ovom linku.

Takođe, iz kluba su poručili da i dalje mogu da se kupe Premijum sezonske karte. Sa njima navijači imaju sigurno mesto na mečevima Lige šampiona, kao i na svim ostalim Zvezdinim utakmicama na "Marakani" u sezoni 2024/25. Pristalice klub mogu da je kupe već danas, broj premijum sezonskih je limitiran i u prodaji je još svega 4.000.

Premijum sezonska je najpovoljnija opcija za sve utakmice na "Marakani", a uz Ligu šampiona, sa premijum sezonskom, prate se i sve domaće utakmice, kao i potencijalno evropsko proleće.

Podsetimo, pored pomenutih ekipa koji dolaze u Beograd, Crvena zvezda će gostovati Interu, Monaku, Milanu i Jang bojsu.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSI SRAVNJUJU UGLEDAR SA ZEMLJOM: Grad je opkoljen - ovo su poslednji trenuci (VIDEO)