NEKAD IGRAO ZA VELIKE KLUBOVE, A SAD... Poznati fudbaler pojačao Luton

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

10. 09. 2024. u 18:51

NEKADA je Viktor Mozes igrao za najveće klubove u Evropi, a sad će nastupati u Čempionšipu.

НЕКАД ИГРАО ЗА ВЕЛИКЕ КЛУБОВЕ, А САД... Познати фудбалер појачао Лутон

Foto: EPA-EFE/Leszek Szymanski

Iskusni Nigerijac je potpisao ugovor sa Lutonom. Ovom 33-godišnjaku je istekao ugovor sa moskovskim Spartakom i dogovio je saradnju sa "šeširdžijama".

- On je neko ko nam zaista može doneti kvalitet. Igrao je u toliko različitih klubova i kod toliko različitih trenera, pa može taktički mnogo da doprinese - rekao je trener Lutona Rod Edvards.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Iako nije više igrač kakav je nekad bio, jasno je da Mozes može da donese veliki kvalitet Lutonu, pošto je samo u Premijer ligi igrao za Čelsi, Liverpul, Vest Hem...

Pored pomenutih klbuova nastupao je još za Viga, Stouk, Fenerbahče, Inter i pomenuti Spartak. U Moskvi je proveo četiri sezone, a u poslednjoj je na 16 utakmica u prvenstvu ostvario učinak od po jednog gola i asistencije.

Luton nije dobro počeo sezonu. Trenutno se nalazi na pretposlednjem 23. mestu Čempionšipa sa samo jednim bodom posle četiri odigrana meča.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju