SONI 5 JE POKLONJEN, A SADA JE VREME ZA JOŠ JEDAN "GIVEAWAY" Evo kako da osvojite novi gejmerski Asus laptop!

Promo

11. 09. 2024. u 15:59

Samo ovo je bilo potrebno da osvojite novi Sony Playstation 5, a evo kako da osvojite novi gejmerski Asus laptop!

СОНИ 5 ЈЕ ПОКЛОЊЕН, А САДА ЈЕ ВРЕМЕ ЗА ЈОШ ЈЕДАН GIVEAWAY Ево како да освојите нови гејмерски Асус лаптоп!

FOTO: Promo

Vreme je za novi giveaway! Nakon Evropskog prvenstva i Olimpijskih igara dočekali smo i početak vodećih fudbalskih liga, a kladionica AdmiralBet je uveličala početak nove sezone poklanjanjem konzole Sony Playstation  5.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Srećni dobitnik SP5 je oglašen na društvenim mrežama kompanije AdmiralBet, a novo darivanje je na programu već od četvrtka 12. septembra, i trajaće do ponedeljka 7. oktobra. Umesto Sony Playstation-a, AdmiralBet će poklanjati gejmerski Asus laptop računar, a svi zainteresovani će moći da učestvuju u izvlačenju na AdmiralBetovom Instagram nalogu ukoliko ispune sledeća tri koraka.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sve šta je potrebno da uradite kako bi učestvovali u izvlačenju je da sa svog Instagram profila lajkujete objavu koja se tiče giveaway-a, zapratite stranicu @admiralbet_kladionica i u komentaru tagujete osobu sa kojom redovno igrate kompjuterske igrice, a takođe prati AdmiralBet na Instagramu.

Sva punoletna lica mogu da učestvuju u izvlačenju, koje je zakazano za 7. oktobar, kada će i biti objavljeno ko je dobitnik novog Asus TUF Gaming A15 FA506NF-HN019 laptop računara.

Ne čekajte, već otvorite Instagram, ispratite navedene korake i uđite u oktobar igrajući svoje omiljene video igre na novom lapotpu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!