"NIKO NEMA ŠANSE PROTIV ZVEZDE": Drulović Portugalcima pričao hvalospeve o crveno-belima

Novosti online

17. 09. 2024. u 21:20

Ljubinko Drulović, slavni srpski fudbaler i trener, govorio je o Crvenoj zvezdi i onome što je čeka u Ligi šampiona ove sezone.

НИКО НЕМА ШАНСЕ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Друловић Португалцима причао хвалоспеве о црвено-белима

Foto: Profimedia

Zvezda će sezonu u Ligi šampiona otvoriti protiv Benfike u četvrtak od 18.45 na Marakani (stadionu Rajko Mitić).

- Crvena zvezda je veliki klub sa puno tradicije. Ove godine su ojačali ekipu sa dosta igrača i mogu čak formirati dva kvalitetna tima. Uspeli su da se plasiraju u Ligu šampiona, što je uspeh koji je dobar ne samo za klub, već i za zemlju. Imaju mnogo stranih igrača, što pre nekoliko godina nije bilo uobičajeno, a trenutno su klub sa mnogo novca - rekao je Drulović, kako prenosi portugalsi list "Zerozero“.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Drulović misli da apsolutno niko u Srbiji ne može da se meri sa Zvezdom u ovom trenutku, te da je zato Liga šampiona veliki test za crveno-bele.

- Radujem se da vidim šta će uraditi u Ligi šampiona, jer nemaju konkurenciju u domaćem prvenstvu. Niti jedan klub nema šanse protiv Crvene zvezde, oni su jedini kandidat za titulu i verujem da će lako osvojiti prvenstvo. Liga šampiona će biti dobar test da se vidi da li mogu da se takmiče protiv velikih timova -  rekao je Drulović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Inače, Ljubinko Drulović je dobar deo svoje igračke karijere proveo u Portugalu, gde je nastupao za Žil Visente, Penafiel, Porto i Benfiku.

BONUS VIDEO IGRAČI OBIŠLI KRUG OKO STADIONA: Pozdravili navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

OVA SLIKA ĆE OBIĆI SVET: Zvezda izgubila od Benfike, a navijači su uradili ovo (VIDEO)