DO SADA NEZAPAMĆENO: Razlika između vrednosti Zvezde i Partizana pred "večiti derbi" je ogromna

Novosti online

20. 09. 2024. u 18:10

FUDBALERI Partizana dočekaće Crvenu zvezdu u 9. kolu Superlige Srbije, a pred novi "večiti derbi" fudbalski sajt "Transfermarkt" izbacio ažurirane je informacije o vrednosti igrača srpskih klubova.

ДО САДА НЕЗАПАМЋЕНО: Разлика између вредности Звезде и Партизана пред вечити дерби је огромна

Foto: Profimedia

Naime, šampion Srbije po novom "merenju" vredi 78,55 miliona evra, što je zbog novog ulaska u Ligu šampiona više nego tokom leta. 

Najveću rast u vrednosti doživeo je Naser Điga koji je sa 3.000.000 skočio na 4.500.000. Pored njega Ognjen Mimović je sa 1.500.000 stigao na 2.500.000, Milson sa 4 miliona popeo se na tačno 5, a Bruno Duarte sa 3 miliona stigao je na 4.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Partizan je, s druge strane sada na 29.000.000 evra tržišne vrednosti Goh i Ovusu doživeli su najveće padove, od 600.000, odnosno 500.000 evra niže nego pre godinu dana. Mihajlo Ilić vredi 4.000.000, Gajas Zahid 2.5 miliona, Stefan Kovač 2 miliona, dok je najbolji igrač crno-belih Aleksandar Jovanović procenjen na 1.5 miliona. 

Razlika je, dakle, skoro pa tri puta što inače nije bio slučaj ranijih godina, a da li će se ta razlika videti i na terenu ovog ponedeljka ostaje da vidimo.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna