FILIPOVIĆ: Benfika pobedila na iskustvo i kvalitet, greške Zvezdu koštale poraza

Novosti online

21. 09. 2024. u 14:10

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Zoran Filipović izjavio je danas da su greške koštale "crveno-bele" poraza protiv Benfike u Ligi šampiona. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Zoran Filipović izjavio je danas da su greške koštale "crveno-bele" poraza protiv Benfike u Ligi šampiona.

ФИЛИПОВИЋ: Бенфика победила на искуство и квалитет, грешке Звезду коштале пораза

Foto: Nebojsa Parausic

Crvena zvezda je pre dva dana na svom terenu poražena od Benfike 2:1 u prvom kolu LŠ.

- Benfika je pobedila Zvezdu i na iskustvo i na kvalitet. Ipak je individualni kvalitet igrača Benfike bolji od individualnog kvaliteta fudbalera Zvezde. Ambijent na stadionu Zvezde je bio takav da se očekivao pozivitivan rezultat, jer su svi bili svesni da Benfika u ovom trenutku nije toliko jaka kao ranije. Greške koje su se pojavile u igri Zvezde su uticale na to da se izguibi ta utakmica, rekao je Filipović za Tanjug.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Filipović je u karijeri igrao i za Zvezdu i za Benfiku.

- Ja sam očekivao da Zvezda napravi neko iznenađenje, da osvoji bod ili čak tri. Svi smo to očekivali, bili bi zadovoljni i bodom. Međutim, fudbaleri Zvezde su napravili greške, igrači Benfike su lako postigli ta dva gola, koja su uticala na krajnji rezultat, dodao je Filipović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

On je istakao da je Zvezda brzo primila dva gola.

- Prvi gol je poremetio igru Zvezde, u tom trenutku pala je koncentracija igračima. Pre drugog gola Benfike nije bio prekršaj za goste. Englez Majkl Oliver je dobar sudija, ali je bio malo naklonjen gostima. Drugi gol je odlučio utakmicu. Golman Zvezde se pogrešno postavio kod izvođenja slobodnog udarca, pogrešno je postavio i živi zid, naveo je Filipović.

On je rekao da je Zvezda kasno postigla gol.

"Zvezda je poslednjih 15-ak minuta pritiskala Benfiku. Videlo se da su igrači Benfike fizički pali. Da je Zvezda postigla gol ranije sigurno bi do kraja meča uspela i da izjednači", dodao je Filipović.

Crvena zvezda će u novom formatu takmičenja u ligaškom delu odigrati osam utakmica u Ligi šampiona.

- Novi format takmičenja je interesantan. Videće se na kraju da li je to pozitivan ili negativan model. U početku će biti dosta iznenađenja, jer neće biti taktiziranja, pošto se igra jedna utakmica. Zvezda za protivnike ima teške rivale. Štutgart je izvanredna ekipa, Jang Bojs je komplikovana ekipa, da ne pričamo o Interu, Milanu, Barseloni Monaku..., rekao je Filipović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)