''PARTIZAN ĆE POBEDITI U DERBIJU!'' Bivši fudbaler crveno i crno-belih prognozirao najveći meč u Srbiji

Novosti online

21. 09. 2024. u 17:06

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Partizana, Milko Đurovski, prognozirao je ishod večitog derbija koji je na programu u ponedeljak u 19 časova.

ПАРТИЗАН ЋЕ ПОБЕДИТИ У ДЕРБИЈУ! Бивши фудбалер црвено и црно-белих прогнозирао највећи меч у Србији

Foto: M.Vukadinović

- Mislim da će Partizan da pobedi Zvezdu u derbiju. Oba kluba su brend i derbi je posebna utakmica, nebitno da li je neko od rivala prvi ili poslednji. Smatram da Partizan može da pobedi i da mu je to dobra prilika da se vrati u život. Oduvek navijam za Zvezdu, ali volim i Partizan. Dok sam bio u Zvezdi, nisam voleo crno-bele, jer to je logično, Ali, u Humskoj sam proveo četiri godine i bilo mi je fenomenalno. Sada smatram da će Partizan pobediti i to ćete videti u ponedeljak - rekao je Đurovski za "Informer".

Priznao je nekadašnji napadač Zvezde i Partizana da nije najsrećniji onime što vidi na obe strane Topčiderskog brda.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Neko je izjavio da je ovo najbolji Zvezdin tim od Barija. Uopšte se ne slažem sa tim. Recimo, tadašnji tim je građen godinama, dovedeni su Prosinečki, Savićević i ostali. U Zvezdi je problem što su većina igrača stranci. Malo je naših igrača. Stranci ne znaju šta je derbi, oni igraju jer su plaćeni. Partizan ima drugi problem. Ne mogu da shvatim da godinama imaju problem samim sa sobom. Nije mi jasno što u oba kluba dolaze stalno isti treneri, kao da drugi ne postoje. Ipak, sve to na terenu u ponedeljak neće igrati nikakvu ulogu - rekao je Milko.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde na programu je u ponedeljak od 19:00 časova na stadionu ''parnog valjka''.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)