DANAS JE TAJ DAN! Partizan i Crvena zvezda u 174. večitom derbiju oči u oči

Novosti online

23. 09. 2024. u 08:55

Fudbaleri Partizana dočekuju večeras od 19 sati Crvenu zvezdu u 174. večitom derbiju.

ДАНАС ЈЕ ТАЈ ДАН! Партизан и Црвена звезда у 174. вечитом дербију очи у очи

Foto: FK Partizan

Preciznije, trebalo bi, s obzirom na to da su huligani uništili deo terena u Humskoj i konačnu odluku o odigravanju meča doneće tokom prepodneva komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević u najavi derbija rekao je da je ekipa maksimalno fokusirana i da je dobro reagovala nakon poraza od OFK Beograda u prošlom kolu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Maksimalno smo fokusirani u poslednjih nedelju dana. Znamo šta je derbi, svima je jasno, razmišljamo šta će se desiti, pobeda može sve da preokrene - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Zvezdin trener Vladan Milojević istakao je da ima kadrovskih problema posle povrede Ognjena Mimovića na utakmici Lige šampiona protiv Benfike.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Do samog početka utakmice neću doneti odluku koji ću tim izvesti na derbi. To je moj posao, sastavni deo fudbala. Mimović se povredio, neće dugo odsustvovati sa terena, radio je dobro, ali to se dešava u fudbalu. Imamo dosta igrača različitog profila, jedna odluka povlači drugu odluku. Dešavaju se stvari koje ne možete da predvidite - poručio je Milojević.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)