CEO SVET GLEDA I NE VERUJE! Evo kako izgleda stadion Partizana pred večiti derbi

Novosti online

23. 09. 2024. u 13:34

Delegacije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i Zajednice fudbalskih klubova Super i Prve lige Srbije obišle su danas pre podne stadion u Humskoj i izvršile kontrolu terena koji je tokom vikenda pretrpeo određena oštećenja, saopštio je FSS i dodao da postoje uslovi za održavanje večerašnje utakmice Partizan – Crvena zvezda.

ЦЕО СВЕТ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ! Ево како изгледа стадион Партизана пред вечити дерби

Foto: FSS

Delegaciju su predvodili direktor takmičenja Aleksandar Pivić i član Komisije za stadione, bezbednost i sigurnost Vladimir Kovačević, zajedno sa predstavnicima Partizana i Crvene zvezde.

Foto: FSS

 

U izveštaju Komisije konstatuje se da teren ispunjava uslove za odigravanje utakmica u okviru Super lige Srbije, a samim tim i večerašnjeg duela između fudbalskih klubova Partizan i Crvena zvezda, navodi se u saopštenju FSS-a.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Inspekciji terena prisustvovali su Nebojša Avramović i Živko Šljukić u ime Partizana, odnosno Goran Negić i Stefan Dičić u ime Crvene zvezde.

Derbi susret 9. kola domaćeg šampionata igra se večeras od 19.00. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Foto: FSS

 

Bruka i sramota na kakvom terenu treba da se igra najveća svetkovina srpskog fudbala, zahvaljujući grupi huligana, koji su odlučili da prave štetu. A imali smo sinoć priliku da gledamo meč Intera i Milana na San Siru i uživamo u fudbalskom spektaklu, dok se kod nas bavimo drugim stvarima.

Čak su i inostrani mediji krenuli da izveštavaju sa nevericom šta se desilo pred 174. večiti derbi...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer