"SRBIN JE HISTERIČAN I STALNO SE ŽALI!" Legendarni Italijan sramno udario na Dušana Vlahovića

Novosti online

24. 09. 2024. u 14:07

Bivši italijanski napadač Antonio Kasano misli da je Juventus pogrešio dovođenjem Dušana Vlahovića.

СРБИН ЈЕ ХИСТЕРИЧАН И СТАЛНО СЕ ЖАЛИ! Легендарни Италијан срамно ударио на Душана Влаховића

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Proslavljeni fudbalski as, bivši fudbaler Milana, Intera, Real Madrida, Rome... voli da pljuje po klubovima i fudbalerima. Prošle godine je rekao da Juventus izgleda kao smeće, nedavno da Kristijano Ronaldo ne zna da igra fudbal, a sad je udario po srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću. 

- Ne sviđa mi se Dušan Vlahović. Histeričan je i nema karakter, stalno se žali. Kada je u formi, Milik je bolji od njega - izvređao je Kasano našeg napadača, prenose italijanski mediji i dodao:

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Rekao sam da je Alegrijev Juventus bio smeće i ništa se nije promenilo. Isto i sada mislim, kad je došao Tijago. Poznajem ga i poštujem, on nije poput Alegrija, koji nije pravi trener. Ali, sad vidim prošlogodišnji Juventus, koji je smeće u poslednje tri godine - nastavio je Kasano da pljuje po ekipi iz Torina. 

Podsećamo, srpski napadač ponovo je u centru pažnje, trener Juventusa zamenio ga je na poluvremenu utakmice sa Napolijem koja je završena bez pobednika i golova. Srpski centarfor je na dva gola postignuta pre skoro mesec dana, u drugom kolu protiv Verone 26. avgusta i to su jedina dva gola na pet utakmica u Seriji A, a na šest mečeva računajući Ligu šampiona.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer