DARKO PANČEV: ''Zaslužena pobeda Zvezde u večitom derbiju, ima kvalitetniji i bolji tim''

Filip Milošević

24. 09. 2024. u 19:15

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Darko Pančev izjavio je da su crveno-beli zasluženo pobedili Partizan u 174. večitom derbiju.

ДАРКО ПАНЧЕВ: Заслужена победа Звезде у вечитом дербију, има квалитетнији и бољи тим

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u ponedeljak Partizan 4:0 u devetom kolu Superlige Srbije i 174. večitom derbiju.

- Gledao sam derbi. Zaista lepa pobeda Crvene zvezde. Velika bodovna razlika je već na početku prvenstva i to odgovara Zvezdi. Objektivno, Zvezda je izgledala mnogo bolje i apsolutno dominirala u večitom derbiju. Zasluženo smo pobedili, što se i očekivalo ako se uzme u obzir da smo stabilniji klub, ali i da imamo kvalitetniji tim na terenu. Pobedom od 0:4 na strani posle osam godina u gostima smo srušili negativnu tradiciju, a verujem da će Zvezda i ove sezone uspeti da osvoji titulu - rekao je Pančev, prenosi klupski sajt.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Makedonije osvrnuo se na igru Zvezdinog napadača Šerifa Endiajea, koji je protiv Partizana postigao het-trik.

- Šerif je pokazao da je 'šerif' na terenu. Čestitam mu. Lepo je upisati het-trik na bilo kojoj utakmici, a pogotovo kada je večiti derbi u pitanju. Viđen je prvi het-trik još od 1968. godine, a dobro se zna koliko su derbiji jake i tvrde utakmice. Šerif je srušio rekord na velikoj utakmici kakav je derbi i to je za veliko poštovanje. Mladi Maksimović je pokazao da poseduje kvalitet i talenat. Trener Milojević, koji voli mlade igrače, mu je ukazao šansu što je odlično. Andrija je budućnost kluba, želim mu sve najbolje u karijeri i nadam se da će nas radovati partijama u Zvezdi - izjavio je nekadašnji napadač crveno belih.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

On je pozvao navijače Zvezde da pruže podršku igračima na utakmici 10. kola SLS protiv Železničara, koja je poslednja pred gostovanje crveno-belih Interu u Ligi šampiona.

- Navijačima nikada ne treba poseban poziv da dođu na utakmicu. Pokazali su u teškim trenutcima da su uvek uz klub. Na severu je stalno više od 15 ili 20 hiljada navijača, čime je lojalnost uvek prikazana. Verujem da će tako biti i protiv Železničara i da bi Marakana mogla da bude puna kao nagrada za sjajnu partiju u večitom derbiju. Ne bi trebalo da se mnogo opterećujemo utakmicama u Ligi šampiona, jer ima protivnika koji su na visokom nivou. Važno je da odigramo dobru utakmicu, ali bez rezultatskog pritiska -zaključio je Pančev.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije