TEN HAG PESIMISTIČAN: "Pojedinac ne može da promeni stvari..."

Novosti online

24. 09. 2024. u 20:35

Trener Mančester junajteda Erik Ten Hag rekao je da ne veruje da pojedinac ili jedan klub može da promeni mnogo toga, povodom nezadovoljstva koje su igrači iskazali zbog velikog broja utakmica.

ТЕН ХАГ ПЕСИМИСТИЧАН: Појединац не може да промени ствари...

FOTO: Tanjug/AP

Upitan na temu nezadovoljstva igrača zbog velikog broja utakmica, on je rekao da ne očekuje da se može mnogo toga promeniti.

 - Mislim da jedan klub, sam, ne može da promeni stvari. To treba da se tiče celog sektora - rekao je Ten Hag novinarima pre sutrašnje utakmice njegovog tima protiv holandskog kluba Tvente u sklopu takmičenja Lige Evropa.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Dodao je i da se slaže da ima previše utakmica, i da to nije dobro za fudbal.

 - Ima previše utakmica, jasno je, previše takmičenja. Najbolji igrači su preopterećeni i to nije dobro za fudbal - rekao je Ten Hag i dodao da klubovi, igrači, treneri i mnogi drugi akteri u fudbalu moraju da se trude da poboljšaju takvo okruženje i pronađu pravi balans.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Podsetimo, nedavno su mnogi poznati igrači poput Rodrija, Akandžija i drugih potegli pitanje velikog broja utakmica, dok su neki čak pominjali i štrajk.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk