KRAJ! Rafael Varan završio igračku karijeru

Tanjug

25. 09. 2024. u 11:49

Francuski fudbaler Rafael Varan saopštio je danas da je završio igračku karijeru.

КРАЈ! Рафаел Варан завршио играчку каријеру

FOTO: AP/Tanjug

Varan (31) je igračku karijeru počeo u Lensu, a potom je od 2011. do 2021. nastupao za Real Madrid. On je za Real odigrao 360 utakmica i postigao je 17 golova. Sa madridskim klubom osvojio je 18 trofeja.

Varan je od 2021. do juna 2024. godine igrao za Mančester junajted. Za klub sa Old traforda nastupio je na 95 mečeva i dva puta se upisao u listu strelaca.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Francuski fudbaler je krajem jula potpisao dvogodišnji ugovor sa Komom, ali je zbog povrede odigrao samo jedan meč za italijanski klub.

"U karijeri sam imao brojne izazove, suočavao sam se s njima i uzdizao se. Imao sam neverovatne emocije, posebne trenutke i sećanja za ceo život. Kada se osvrnem na to osećam veliki ponos. Objavljujem da se povlačim iz igre koju svi volimo. Ostajem u Komu, ali ne u kopačkama", napisao je Varan na društvenim mrežama.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Varan je za reprezentaciju Francuske nastupio na 93 meča i pet puta se upisao u listu strelaca. Sa Francuskom je osvojio SP 2018. i Ligu nacija 2021.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer