U MaxBet-u i kada gubiš, dobijaš. Kuća časti!

Promo

25. 09. 2024. u 12:08

Kompanija MaxBet, generalni sponzor FK Partizan, odlučila je da u duhu sportske solidarnosti prizna kvotu „1“ svima koji su igrali na pobedu FK Partizan na jučerašnjem večitom derbiju.

У MaxBet-у и када губиш, добијаш. Кућа части!

Promo

U znak podrške navijačima FK Partizan kao i našim korisnicima koji su i u ovako teškim sportskim trenucima ostali verni svom klubu i kladili se na pobedu FK Partizan, odlučili smo da svim igračima proglasimo kvotu „1“, što znači da tiket i dalje ostaje dobitan, dok ostale kvote na tiketu ostaju nepromenjene.

Kompanija MaxBet, kao generalni sponzor FK Partizan, na ovaj način želi da podrži klub i verne navijače i kada rezultati izostanu.

Kompanija MaxBet veruje da sport nije samo pitanje rezultata, već i emocija, strasti i zajedništva koje dele svi navijači. Naša misija je da budemo uz klub i navijače u svakom trenutku, a ne samo kada su rezultati pozitivni. Ovim gestom želimo da podstaknemo sve navijače da nastave da veruju i podržavaju svoje timove, jer svaki trenutak na terenu ima svoju vrednost.

Uvek veruj i čuvaj tiket, jer kuća časti.

Za više informacija posetite www.maxbet.rs ili se obratite MaxBet korisničkoj podršci.

Kompanija MaxBet bavi se priređivanjem igara na sreću još od 1993. godine. Danas je primer uspešnog i odgovornog poslovanja, zapošljava više od 3000 ljudi i prisutna je na više od 450 lokacija u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji. Od ove godine MaxBet je deo kompanije Flutter Entertaiment, najvećeg globalnog operatera za sportsko klađenje i igre na sreću koji je listiran na Njujorškoj berzi. Društveno odgovorno upravljanje kompanijom zasnovano je na stalnom ulaganju u dugoročne i stabilne odnose, sa ciljem da kontinuirano doprinosi razvoju društva u kojem posluje.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEVIDLJIVI EKOLOŠKI NEPRIJATELJ: Kako mikroplastika ugrožava životnu sredinu i ljudsko zdravlje