KAKVO POJAČANJE: Iskusan superligaški trener preuzeo kadete Crvene zvezde

Novosti online

27. 09. 2024. u 15:03

Srpski stručnjak Aleksandar Linta imenovan je danas za trenera kadetske selekcije fudbalera Crvene zvezde, saopštili su crveno-beli.

КАКВО ПОЈАЧАЊЕ: Искусан суперлигашки тренер преузео кадете Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

Linta je rekao da želi da pomogne svojim iskustvom.

 - Želeo bih da se zahvalim direktoru i ljudima u klubu koji su u meni prepoznali trenera koji deci može da pomogne da se razviju na najbolji način. Ideja nam je da stvorimo nešto prepoznatljivo i da kroz takav rad dođemo do željenih ciljeva. Svako iskustvo je neprocenjivo, a ja ga zaista imam dosta. U fudbalu sam ceo život, međutim, uvek sam spreman za nove izazove i radujem im se - izjavio je 48-godišnji Linta, koji je vodio srpske klubove Radnički iz Kragujevca, Mladost GAT, Radnik, Voždovac, pančevački Železničar, kao i ljubljansku Olimpiju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Direktor Omladinske škole Crvene zvezde Nikola Jelić zadovoljan je angažmanom Linte, koji je bio selektor omladinske reprezentacije Srbije od 2018. do 2019. godine.

 - Alesandar Linta je dobro poznato ime u svetu fudbala. Iza njega je period rada u mlađim kategorijama Voždovca, a kasnije je trenirao i mnoge superligaške klubove. Imam zadovoljstvo da kažem da ćemo u narednim godinama sarađivati sa njim - rekao je Jelić.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSI SRAVNJUJU UGLEDAR SA ZEMLJOM: Grad je opkoljen - ovo su poslednji trenuci (VIDEO)