SVI SU OSTALI ZATEČENI! Evo zašto se Marko Arnautović nije radovao posle gola Crvenoj zvezdi

Novosti online

02. 10. 2024. u 07:54

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sinoć od Intera u Milanu s rezultatom 4:0 u meču drugog kola Lige šampiona.

СВИ СУ ОСТАЛИ ЗАТЕЧЕНИ! Ево зашто се Марко Арнаутовић није радовао после гола Црвеној звезди

Foto: AP

Inter je znalački kaznio svaku Zvezdinu grešku i sada ima četiri boda iz dva kola, dok je srpski šampion bez bodova. Pred više od 60.000 navijača na stadionu Đuzepe Meaca, Inter je poveo već u ranoj fazi meča, golom Hakana Čalhanoglua iz slobodnog udarca, u 11. minutu.

Inter je duplirao prednost u 59. minutu posle velike greške Radeta Krunića, koji je izgubio loptu na 20 metara od gola. Medi Taremi je bio asistent, a strelac osvedočeni navijač Crvene zvezde Marko Arnautović, koji nije hteo da slavi pogodak.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Potez iskusnog fudbalera Intera i kapitena reprezentacije Austrije Marka Arnautovića kupio je navijače Crvene zvezde za sva vremena. Iako ne nastupa za našu zemlju, Marko je uvek ponosno isticao da su mu Srbija i Crvena zvezda u srcu.

Sada je to po ko zna koji put i pokazao. Iz velikog poštovanja i ljubavi koju gaji prema najtrofejnijem srpskom klubu nije mogao da se raduje kada je na meču Inter - Zvezda zatresao mrežu Omrija Glazera.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U jednom intervjuu koji je dao pre tri godine Marko je otkrio da je veliki navijač Zvezde i da mu je san da jednog dana zaigra na Marakani u dresu crveno-belih.

- U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu, bilo bi mi top da im zabijem jedan gol na Marakani - rekao je Arnautović.

Kada je sa reprezentacijom Austrije svojevremeno gostovao u Beogradu ceo stadion skandirao mu je "Marko, Srbine". Bio je to jedan od najemotivnijih trenutaka koje je doživeo u karijeri.

- Naravno da se sećam da su mi skandirali Marko Srbine! Pa to mi je ostao jedan od najlepših momenata u karijeri, jer pazi… To je bio takav gest navijača da se i sad naježim kad mi se vrate slike - rekao je Arnautović pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO: TRG DUOMO: Velike policijske snage pred meč, plaše se navijača Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona